OP PAD MET JE CAMPER? NEEM EEN VOORTENT MEE!

Foto Erwin Hymer Group

Kamperen met een camper is ongekend populair. Het leven dichtbij de natuur en de vrijheid van het reizen biedt enorm veel voordelen. Lekker rondtrekken en de mooiste plekken ontdekken is voor een groeiende groep Nederlanders de ultieme vakantie.

Het leven op een paar vierkante meter kan echter best een uitdaging zijn. Zeker als je het hele jaar gebruik maakt van je camper. De lente en herfst kunnen, zeker in Nederland, best koud en nat zijn. Toch is het voor veel camperaars juist de mooiste tijd van het jaar. De natuur die in de lente weer tot leven komt of de prachtige herfstkleuren maken het kamperen in deze periode de moeite waard.

Een voortent biedt op deze momenten een uitkomst. Vaak licht en compact zodat het meenemen niet veel ruimte en gewicht nodig heeft. Een eenvoudig (air)frame maakt dat een voortent in een mum van tijd staat én weer opgeruimd is. Je creëert hierdoor snel extra ruimte die je in de camper soms net te kort komt. Met een drive-away variant kun je zelfs de voortent laten staan als je je camper gebruikt. Wanneer het ’s avonds wat kouder is, kun je in de voortent nog lang ‘buiten’ zitten.

Hieronder alledaagse situaties waarbij een voortent je beste reisgenoot is onderweg:

  1. Extra slaapplek
    Hoe leuk is het als je onderweg (onverwacht) bezoek krijgt op de camping! familie en vrienden die verder weg wonen kunnen je tijdens een kampeertrip in de buurt bezoeken. Denk ook aan logeetjes zoals kinderen en kleinkinderen die het leuk vinden om een nacht of weekend op de camping te zijn.
  2. Extra bergruimte
    Veel camperaars zijn graag actief om de omgeving te verkennen. Met fiets of mountainbike eropuit gaan is een favoriete bezigheid. Een voortent biedt je kostbare (elektrische) fietsen een veilige plek uit het zicht. In de nacht of op momenten dat je er even niet bent.
  3. Ruimte voor je huisdier
    Neem je je trouwe viervoeter altijd mee? Dan is een voortent een ideale plek om je hond een eigen, vertrouwde plek te geven. Ruimte genoeg voor een mand, voer en waterbak. Lekker warm, droog en dichtbij.

Campings hebben vaak een voordelig tarief in het voor- en najaar en zijn nog een oase van rust en ruimte. En je hoeft het niet te laten vanwege het weer want zeker met een voortent houd je je camper en kampeerspullen droog en schoon. Optimaal genieten dus van je camper!

Bekijk hier ons assortiment camper en bus tenten